Geaccrediteerde nascholing
Menu

Abonnementen voor scholen

Bespaar tijd en geld

Een school of stichtingsbestuur kan ervoor kiezen een voordelig collectief abonnement af te sluiten. Klass-e! is individueel afstandsonderwijs waarbij de leerkracht zelf het moment kan bepalen waarop het wordt gevolgd. U hoeft niet langer alleen dure symposia, workshops of congressen te betalen. Een deel van de nascholing kan met Klass-e! in vrije tijd worden gevolgd, waarmee de kosten van vervanging sterk zullen afnemen.

U kunt als stichting of school een collectief abonnement afsluiten. Dit levert een behoorlijk financieel voordeel op. Maak een afspraak met een van onze medewerkers en laat u voorrekenen hoeveel korting u kunt krijgen!

Onafhankelijk, actueel en direct toepasbaar in de praktijk

De onderwerpen van de programma’s worden vastgesteld door een onafhankelijke redactie met veel kennis van zaken van alles wat zich vakinhoudelijk binnen het primair onderwijs afspeelt. Je zult veel plezier beleven aan de aantrekkelijke inhoud van de programma’s. De vrijblijvendheid van de talrijke online filmpjes over ontwerpen in het primair onderwijs is voorbij. Degelijke, aantrekkelijke en laagdrempelige studie zorgen bij Klass-e! voor een optimaal leerrendement. Een rendement dat direct inzetbaar is in jouw dagelijkse praktijk en dat je misschien een nog betere leerkracht maakt!

Hoe werkt een collectief abonnement?

Als schooldirectie of bestuur kunt u per jaar een keuze maken van vier programma’s uit ons aanbod. Daarbij staat flexibiliteit voorop:

  • De vier programma’s worden aangeboden aan uw leerkrachten op een door u te bepalen moment
  • Een van onze medewerkers komt langs en maakt samen met u afspraken over kortingen en planning
  • U krijgt gedurende het jaar terugkoppeling over het aantal leerkrachten dat een programma heeft gemaakt met daarbij het aantal pogingen en het slagingspercentage
  • Klass-e! zorgt voor de verzending naar de leerkrachten: u hoeft hier niets voor te doen.
  • Het is zelfs mogelijk de naslagwerken in de huisstijl van uw school uitgeleverd te krijgen. Wij kunnen u informeren over de mogelijkheden.

Geïnteresseerd?

Wij maken graag een afspraak met u. U kunt ons via de onderstaande knop bereiken. Wilt u liever eerst schriftelijk worden geïnformeerd, dan kan dat natuurlijk ook. Vult u dan het antwoordformulier in.

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van Klass-e! en het laatste nieuws rondom onze nascholing voor het primair onderwijs? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.