Geaccrediteerde nascholing
Menu

Het aanbod van Klass-e!

De onderwerpen van de programma’s worden vastgesteld door een onafhankelijke redactie met veel kennis van zaken van alles wat zich vakinhoudelijk binnen het primair onderwijs afspeelt. Je zult veel plezier beleven aan de aantrekkelijke inhoud van de programma’s. De vrijblijvendheid van de talrijke online videootjes over ontwerpen in het primair onderwijs is voorbij. Degelijke, aantrekkelijke en laagdrempelige studie zorgen bij Klass-e! voor een optimaal leerrendement. Een rendement dat direct inzetbaar is in jouw dagelijkse praktijk en dat je misschien een nog betere leerkracht maakt!

Benieuwd naar de programma's die we verder uit gaan brengen? Zie hier de onderwerpen die we in voorbereiding hebben:

  • Techniek en wetenschap: niet moeilijk, maar uitdagend
  • Werkdruk de baas!
  • Ken je lichaamstaal
  • Bewegen en leren
  • Aan de slag met cultuurverschillen

Gegevens lerarenregister blijven actueel

In de zomer van 2018 is het vrijwillige register van de Onderwijscoöratie (OC) op de site registerleraar.nl gesloten. De gegevens uit hun register/portfolio kunnen leerkrachten meenemen naar hun register op de nieuwe website Lerarenportfolio.nl.

Het lerarenregister is in de afgelopen maanden geleidelijk overgegaan naar het lerarenportfolio, waarbij de online portfoliotool behouden is gebleven. Het portfoliodeel kun je als leerkracht nog steeds vrijwillig bijhouden. Als je voor het eerst inlogt in het nieuwe register krijg je bij de inschrijving automatisch de vraag of je al een portfolio had in het oude register. Als dit het geval is en je geeft toestemming, dan worden je gegevens automatisch overgezet naar je nieuwe portfolio. 

We houden je via de nieuwsbrief van Klass-e! graag op de hoogte van de ontwikkelingen bij het lerarenregister.nl. Schrijf je onderaan deze pagina in!

Je persoonlijke online dossier

Als abonnee van Klass-e krijg je direct na abonneren toegang tot je eigen dossier op deze website. Daarin vind je de beschikbare programma's en de links naar de e-learning. Als je een eindtoets haalt, maken we ook direct je digitale certificaat aan. Zo is je nascholingsdossier altijd up-to-date en beschikbaar.

Heb je vragen? Bekijk dan de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van Klass-e! en het laatste nieuws rondom onze nascholing voor het primair onderwijs? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.