Geaccrediteerde nascholing
Menu

Over redactielid Mathijs van Londen

Mathijs heeft een jarenlange ervaring in het vormgeven van verander- en ontwikkelingstrajecten voor teams en individuen.

19 oktober 2016 Geen reacties

Na lange tijd in de zakelijke dienstverlening (o.a. particulier zorg en kinderopvang) te hebben gewerkt, besloot hij zijn passies voor leidinggeven en werken met kinderen te combineren en maakte de stap naar het primair onderwijs. Hij is nu directeur van basisschool t’Panorama in Arnhem. Zijn achtergrond geeft hem een unieke en brede kijk op het onderwijs, (onderwijs)kwaliteit en het ontwikkelen van leerkrachten. Volgens Mathijs begint kwaliteit van het onderwijs bij de leerkracht voor de klas.

“Het is mijn rol om te zorgen dat deze hierin zo goed mogelijk gefaciliteerd wordt en hij de mogelijkheid krijgt zich te blijven ontwikkelen in een veranderende omgeving”. Hij wil ervoor zorgen dat de bijdragen aan Klass-e! qua inhoud en vorm aansluiten bij de veeleisende en hectische functie van een leerkracht. Praktische toepasbaarheid en toegankelijkheid zijn daarbij sleutelbegrippen.

Om te reageren moet je eerst inloggen (alleen voor abonnees)

Homepage