Geaccrediteerde nascholing
Menu

Even voorstellen: Bettine Bakker

De vakredactie achter Klass-e! bestaat uit mensen uit het hart van het primair onderwijs. Experts die weten wat u bezighoudt. Vandaag stellen wij graag Bettine Bakker aan u voor.

13 oktober 2016 Geen reacties

Bettine Bakker volgde na het behalen van haar PABO-diploma aan de Vrije Universiteit de opleiding Cultuur, Organisatie en Management. Op basisschool de Marke in Amersfoort werd zij als teamleider van de bovenbouw verantwoordelijk voor vijftien leerkrachten. Tijdens haar afstuderen was zij betrokken bij de ontwikkeling van een vernieuwend en verbindend onderwijsconcept op een school in de nieuwbouwwijk Amersfoort-Vathorst. Dit concept mocht zij vanaf mei 2008 als directeur van DOK12 gaan realiseren.

Sinds januari 2014 is Bettine directeur van integraal kindcentrum de Hoven in Rosmalen. Hier werken dagelijks ruim 80 professionals samen om zo’n 550 kinderen in de leeftijd van 0-13 jaar in een ervaringsgericht onderwijsconcept te begeleiden. Als bevlogen onderwijskundig leider is zij succesvol in een team dat geïnspireerd wordt in een cultuur van continue leren, ontwikkelen en vernieuwen. Hierdoor zal zij bij Klass-e! zowel een theoretische als praktische bijdrage kunnen leveren.

Om te reageren moet je eerst inloggen (alleen voor abonnees)

Homepage