Geaccrediteerde nascholing
Menu

CBS AquaMarijn en Klass-e!

CBS AquaMarijn neemt Klass-e! op in hun aanbod voor deskundigheidsbevordering. Deskundigheid van teamleden is een voorwaarde om de kwaliteit van het huidige onderwijsaanbod te borgen maar zeker ook om deze verder te kunnen blijven ontwikkelen.

5 september 2017 Geen reacties

Directeur Jos Groenewold, directeur van cbs AquaMarijn, heeft voor alle leerkrachten (naast de algemene schoolontwikkeling) ook een collectief abonnement afgesloten op Klass-e!  De belangrijkste redenen voor de keuze op dit nascholingsinstrument is naast de kwaliteit  zeker ook de mogelijkheid om zelf te kunnen bepalen waar en wanneer je de nascholing volgt.

“Zelf heb ik eerst inhoudelijk de programma’s bestudeerd. Pluspunten waren de actuele inhouden en de betekenis voor het handelen in de klas. Het meegeleverde boekje biedt de leerkracht de mogelijkheid om de inhoud in boekvorm te bestuderen. Ook kan de keus gemaakt worden direct met de digitale e-learning-module te starten. De keuzemogelijkheden t.a.v. tijdstippen, cursusaanbod en verwerking maken het tot een motiverend en compleet geheel. De eerste certificaten hebben inmiddels hun plekje in de bekwaamheidsdossiers al gevonden. ”

 

Om te reageren moet je eerst inloggen (alleen voor abonnees)

Homepage